Skip to content

Om meg

Wiig Dressage eies og drives av Gina Wiig. Etter mange år som ansatt hos profilerte dressurryttere falt valget på å starte egen bedrift. Det skaper mange muligheter og en visjon om å gi gode tjenester som dekker behovet for en større del av dressursporten. Gledelig nok er sporten i stor vekst, og dermed er det også nødvendig å følge etter med gode muligheter for trening og videreutdannelse av hestene.

Rytter hos Siril Helljesen

Det hele startet som oppstallør hos Siril Helljesen hvor det ble jevnlige treninger og mange konkurranser på vallaken Iatagan. Videre gikk det fra oppstallør til fast ansatt hos Siril. Det siste året som ansatt i 2012-2013 fungerte jeg både som stallmedarbeider og rytter i teamet. Jeg fikk også mye og god erfaring med undervisning dette året som vikar i de periodene Siril hadde mange elever til stevner og dagene ble hektiske.

Rytter hos Allan Skov

2014-2015 gikk flyttelasset til Allan Skov i Danmark som rytter ved Remmevad Hestesportcenter. I denne perioden hadde jeg ansvar for alt fra innridning av unghester til videreutdannelse av allerede utdannede hester. Jeg hadde hester til start under oppholdet og klargjorde hester for salg. I denne perioden fikk jeg meget bred og god erfaring med innridning av unghester med kyndig veiledning av Allan.

 


 

IMG_3435

 

Deltakelse under AEG 2011, Kingsland Oslo Horse Show 2011, NM UR 2010 og 2011, Lag-NM og HM.

Konkurrert opp til Intermediare og VB.

Per dags dato eier og konkurrerer jeg hoppen BS Hot Welt og vallaken Diadalos.