Skip to content

Stevnehelg med gode prosenter

Denne helgen stod Arendal for tur, og Gina/ Stall- K`s Diadalos slo til med både fine prosenter og plasseringer. 

Gina og Diadalos har vært et team siden sommeren 2016, og «Diddl» som han til daglig kalles, har lite med stevnerutine. Men denne helgen viste Diddl at han begynner å finne både ro og selvtillit ute på arenaen, og sanket flere åttere på de vanskelige øvelsene.

Med en prosent på 69,048% ble det en 2. plass under lørdagens MA:1, og under søndagens innledende program for UR ble det 1. plass med prosenten 70, 278.

Foto: Ane Helena Tveit Nilsen/ www.dressursaklart.no
Foto: Ane Helena Tveit Nilsen/ www.dressursaklart.no

Spennende sesong i vente

Gina har to egne konkurransehester på stallen, både Diadalos og BS Hot Welt. Denne vinteren har «Hottie» funnet tilbake til storformen og ventes å komme tilbake på konkurransebanen denne sesongen. Det blir en spennende sesong i vente!

Share on Facebook