Skip to content

Nytt tilholdssted for Wiig Dressage

Wiig Dressage har det siste året hatt sin drift og virksomhet ved Lønnås Gård på Nesodden med tjenester innenfor oppstalling, tilridning og undervisning. I sommer besluttet eieren av gården å legge stedet ut for salg, og gjennom sensommeren og høsten har det vært usikkerhet rundt hva som ville skje med gården i fremtiden med tanke på driften av Wiig Dressage på Lønnås.

Frisk start på Stall H

Wiig Dressage er så heldige å kunne meddele at den videre driften vil finne sted på Stall H ved Vinterbro. På Stall H finnes alt av fasiliteter av høyeste kvalitet. Med romslige bokser utsmykket med gullforgylte hestestatuer, gummimatter gjennomgående i stall og bokser, solarium, vaskespilt innendørs og utendørs og store paddocker hvor hestene kan nyte lange dager med lunsjen sin. I tillegg får alle hvert sitt salrom med god oppbevaringsplass til utstyret sitt. Senteret er også utstyrt med spiserom med kjøkken og toalett.

15292624_10154085033482546_919656549_oDriften ved Stall H startet opp 01.12.2016, og det viktigste for Wiig Dressage er å ivareta elever og hester på den aller beste måte, og tilrettelegge for god utvikling av ekvipasjene. Videre fremover vil driften av Wiig Dressage fungere på samme måte som tidligere, med tilridning og trening med hesten i sentrum. Wiig Dressage ser frem mot en ny og spennende tid på Stall H.

Wiig Dressage v/ Gina Wiig 40400642

 

Share on Facebook

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *