Skip to content

Tre ryttere tatt ut til Lag- NM

Denne helgen har vært aktiv og spennende for flere hester og ryttere ved Wiig Dressage. Det har vært stevnestarter ved både Stall Gøtesen i Tønsberg og Stall- K i Kongsberg. Samtidig fikk tre av stallens ryttere den gledelige beskjeden om at de er tatt ut til lag- NM 09- 11. september.

Gode resultater hos Stall Gøtesen

14095978_10153821790032546_5496569549911936650_nEmilie Rollve/ Cim- Sam Melody og Gina Wiig/ Diadalos tok turen til Stall Gøtesen i Tønsberg tidlig lørdag morgen for å delta under lands- og elitestevnet i MB. Det ble tett mellom ekvipasjene i klassen, og bare hundredeler skilte til plassering. Emilie Rollve og Cim- Sam tok en gledelig 2.plass i klassen med 64,8%, og ble dermed ferdig kvalifisert til å kunne delta under årets Lag- NM. Gina Wiig/ Diadalos fikk en prosent på 64,3% på deres første landsstevne sammen.

Breedersfinale på Stall- K

Gina Wiig tok med seg to 4- åringer til Stall- K for å delta under årets breedersfinale. Stallknektens Aron e. Ampere/ De Noir kom til Wiig Dressage i april, og Gina startet arbeidet med innridning og videre tilridning. Med tre måneder under rytter er Aron fremdeles en fersk unghest som fortsatt synes stevneplassen er stor og spennende. På stall- K ble det mange nye inntrykk, og spesielt høyttalere i ridehuset var ny kost. Likevel gjorde Aron så godt han kunne, men energien ble dessverre benyttet på alt det spennende stevneplassen hadde å by på ved oppvarmingen. Resultatet ble 69,600% og veldig mye god erfaring å ta med seg videre. Nå ser eier Lene Vinge og rytter Gina Wiig frem til en ny og spennende stevnestart under landschampionatet på Nes førstkommende helg.

Screenshot_20160828-211627
Gina Wiig/ Stallknektens Aron e. Ampere/ De Noir

4 år gamle Rayman e. JJ Rayban/ Alcherie ble også vist under rytter Gina Wiig på stall- K. Eier Gry Nilssen var uheldig å brekke noen ribbein bare uken før breeders, og Gina tok over ridningen for å vise han. Gina og Rayman fikk bare fire økter sammen før breeders, og under finalen fikk de mange fine tilbakemeldinger. Resultatet ble 68, 400%, noe både rytter og eier er fornøyde med tatt forberedelsene i betraktning.

Tre ryttere til Lag- NM

Wiig Dressage har gleden av å ha med tre ryttere til lag- NM på Tanum i år. Gina Wiig/ BS Hot Welt, Emilie Rollve/ Cim- Sam Melody og Kristine Eline Gjulem/ Lindegårdens Luna representerer Bærum Rideklubb, og vil under årets norgesmesterskap for lag delta på to av lagene til Bærum. Lag NM finner sted på Tanum Ridesenter 09-11. september og går i klassene MB og MA.

 

 

 

Share on Facebook