Skip to content

Spennende helg hos Wiig Dressage

Denne helgen tok Lasse Kasparek Hestengen turen til oss for å holde todagers trening. Som avslutning på helgen ble det distrikts- og landsstevne på Solberg Gård.

Kurs for Lasse Kasparek Hestengen

Lasse kommer til oss en gang i måneden for å holde trening både for stallens oppstallører og tilreisende. Det var totalt 14 ryttere til trening om dagen, og alle fikk mange nyttige tips å ta med seg videre til den daglige treningen.

Fine resultater på Solberg

Avslutningsvis på helgen tok Gina Wiig og Kristine Eline Gjulem turen til Solberg sitt distrikts- og landsstevne. Gina Wiig hadde med seg den åtte år gamle vallaken Stall-K`s Diadalos som har stått i trening hos Gina i drøye tre uker. Med en prosent på 63, 456% ble det en fjerdeplass i MB av 18 startende. Kristine Eline Gjulem og Lindegårdens Luna deltok i samme klasse, og gjorde en flott figur inne på banen og ble belønnet med 61,177%. Med mer erfaring og rutine lover dette godt for ekvipasjens fremtidige stevneplaner.

 

Share on Facebook