Skip to content

Flinke jenter i helgen

Denne helgen har flere av stallens ryttere stilt til start ved Vestby Hesteklubb sitt distriktsstevne. Nora Saxebøl Eek/ Montevideo slo til og tok tredjeplassen i LA.

Team Wiig Dressage hadde to ekvipasjer til start i LA, og en i MB. Nora Saxebøl Eek og ponnien, Montevideo red et solid program og ble belønnet med 63,704%. Dette ble en flott tredjeplass i klassen. Mari Saxebøl Eek/ ML Gold Rush har akkurat startet sin sesong, og fikk 58,148% i LA.

Kristine Eline Gjulem har akkurat kommet igang med sesongen på vallaken Graf Spee, og med en prosent på 62, 647% lover det godt for sesongen. Ekvipasjen kom på første uplasserte i klassen MB:3.

Resultatlister

Klare for start på Tune

Til helgen er det distrikts- og landsstevne på Tune Ridesenter. Gina Wiig stiller til start med hoppen BS Hot Welt, sammen med elevene sine Kristine Eline Gjulem og Renate Skar. Kristine tar med seg begge sine hester, Graf Spee og hoppen Lindegaardens Luna. Renate stiller til start med Diesel.

Til uken blir det stevneforberedelser, og vi gleder oss til en flott stevnehelg på Tune Ridesenter. 

Share on Facebook