Skip to content

God start på stevnesesongen

20.-21.februar var det tid for å ta med en av stallens hester ut på sitt første stevne denne sesongen. 

Lindegaardens Luna er en hoppe født i 2004 som eies av Kjersti Gjulem, og står i full trening hos Wiig Dressage til daglig. 20.-21. februar var det stevne på Moss Ridesenter, og årets første stevnestart gikk i St. Georg begge dager. Gina Wiig har hatt Luna i trening siden november, og dette var en del av forberedelsene til utendørssesongen for juniorrytter Kristine Gjulem.

IMG_4632

Gina Wiig ser seg meget fornøyd med helgens resultater, med blant annet over 70% av en dommer under lørdagens klasse, og totalt to 2.plasser i St. Georg begge dager med henholdsvis 68,816% og 65,658%. Luna oppførte seg meget godt, og viste seg fra sin beste side. Dette var for oss en god gjennomkjøring før årets utendørssesong setter i gang.

IMG_4716

Resultatlister finner du her. 

Share on Facebook